Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніж м'ясника — універсальний інструмент, він не мають чітких критеріїв оцінки. Тим не менш, такий ніж легко впізнати — він має досить довге і важке лезо, прямий обух, плавний підйом ріжучої кромки в передній частині і линзовидную заточку для підвищеної зносостійкості ріжучої кромки.
Клинок цієї моделі має стандартну міцність мясницких ножів, а правильна загартування клинка і кут заточування, контрольований лазером, гарантує тривале збереження ріжучих властивостей.
Мясницкие ножі призначені для роботи під постійними навантаженнями, особливу увагу при виготовленні приділяють ергономіці рукояток. Крім цього, ніж для м'яса повинен мати безпечну рукоятку, із слизького матеріалу. Фиброкс, з якого зроблена рукоять цього ножа, допомагає надійно утримувати ножа в руці, запобігає його прослизання.
Різницький ніж Victorinox Butcher доступний в різних розмірах: 16 див., 18 див., 23 див.
Характеристики:
- Тип ножа: нескладною
- Тип замку: відсутній
- Матеріал клинка: нержавіюча сталь
- Матеріал рукоятки: поліпропілен
Також Ви можете оглянути інші моделі нашого розділу - кухонні ножі.